Miért nem tudok gyorsan futni álmomban? Ez miért van?
Figyelt kérdés
Mikor azt álmodom hogy valami/valaki elől menekülök és futok, nem tudom miért de úgy érzem hogy sokkal gyorsabban tudnék futni de nem tudok és azt érzem hogy mindjárt utolérnek. pl: futottam már tornádó elől2014. febr. 10. 21:51
1/6 anonim válasza:
Ez nálam is így van...Elég frusztráló érzés.
2/6 anonim válasza:
nálam is ez van.olyan mintha csak lassan tudnám megmozdítani a lábaim néha úgy érzem mintha egy lassított felvételbe lennék
3/6 anonim válasza:
Velem is gyakran előfordul, főleg, amikor nagyon kellene menekülnöm valami elől. Nem tartozik éppen a kedvenc álmaim közé...
4/6 anonim válasza:
leválasztottál egy részt a tudatodban és azt próbálod bekapcsolni vissza
hagyd hogy megtörténjen
5/6 anonim válasza:
Mert álmunkban nagy a légellenállás, a nagyobb légköri sűrűség miatt. Próbálj például repülni, sikerülni fog.
üdv, Dr. Szefó
6/6 anonim válasza:
ezen én is sokat gondolkodtam, aztán egyszer tinédzserként megvalósult, értsd egy akkoriban elkövetett baromság miatt tényleg be voltam lassulva, és le is késtem egy buszt ami fontos lett volna. és ugyanaz volt a helyszín, az érzés, minden. de ez csak érdekesség, amúgy sokan álmodnak ilyet, és alapesetben nyulván nem fog bekövetkezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!