Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért jelenik meg az exem az...

Miért jelenik meg az exem az álmomban?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, szeretjük egymást, persze vannak veszekedések, voltak nagyobbak is. Mostanában viszont minden ok nélkül az exem jelenik meg álmomban, akivel kb. 3 évvel ezelőtt voltam együtt, nem is beszélünk azóta kb. Álmomban mindig közeledünk egymás felé, volt, hogy megöleltük egymást, semmi egyéb, de mindig olyan kellemes érzés volt, olyan melegeség töltött el, stb... Ellenben mikor a barátommal álmodom, ő mindig gonosz velem, mindig sírok miatta álmomban, pedig valójában nem szokott megbántani, megcsalni v ilyesmi, amiket álmomban... M.iért jelenhet így meg az exem az álmaimban és miért pont most
2014. jan. 31. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán van valami amit még nem dolgoztál fel a lelkedben. Ennek most jött el az ideje. A tudatalattid jelzett és gondoskodik erről. Mert ahhoz hogy őszintén tudj nyitni az új felé, teljes szívből, a régit le kell zárnod.
2014. jan. 31. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztosan így van, de hogy zárjam le teljesen, ha eddig nem ment, és eddig semmi "gond" nem adódott belőle?
2014. jan. 31. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondold át mi az a pont ami miatt még nem verted ki a fejedből őt. (remélhetőleg nem azért mert szerelmes vagy még bele... mert ha igen, az nagy gond)

Ha rájöttél, akkor gondold azt is végig miért szakítottál vele. Miért nem volt értelme ezt a kapcsolatot folytatni.

De ezt az egészet olyankor tedd amikor senki sem zavar és lehetőleg tudsz néhány órát egyedül tölteni. Merülj el a gondolataidban, de úgy hogy tudd többet nem akarsz majd ezen agyalni, most végleg lezárod magadban tudatosan ezt a sztorit! Sok sikert!

2014. jan. 31. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:
nem én szakítottam vele... és nagyon-nagyon sokáig kivoltam miatta... kb. egészen addig, amíg a mostani barátommal össze nem jöttem... utána úgy elfelejtődött... most pedig bumm...
2014. jan. 31. 13:11
 5/7 anonim válasza:

A tudatalattid a "hibás" ezért...valamilyen szinten még mindig fáj és a mostani barátod hirtelen eltudta feledtetni veled,de úgy látszik,hogy csak "látszólag".

Szerintem csináljatok jó kis programokat és lásd,hogy ő tényleg jobb mint az előző.A lényeg,hogy a mostani legyen számodra a legjobb és más ne is jusson eszedbe.Csak tereld a gondolataidat:)

2014. jan. 31. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi ilyesmiről nincs szó, amit eddig elmondtak... mivel sokan nem tudják mi az az álom, így hajlamosak mindenféle misztikus jelentést keríteni neki, pedig valójában az ég világon semmit nem jelentenek. Amikor mély alvásba merülünk, az agyunk a REM fázisba lép, ilyenkor kezdünk el álmodni. Ez annyit jelent, hogy az agy nap mint nap feldolgozza a korábban látott képeket, információkat, egyszóval minden ingert, ami az agyat érte. Ezért fáradunk el, ezért van szükségünk alvásra. Az agyunk ezzel a feldolgozással "könnyít magán", amit mi álomként élünk meg, magyarul emlékeink vannak a feldolgozás során látott képekről, ami minden esetben a múltban történt eseményekből áll. Mivel sokat voltál a barátnőddel anno, meg valószínű az elmúlt napokban eszedbe is jutott valamiért (akár facebookon láttad egy posztját), ezért megnő a valószínűsége hogy benne lesz ebbe a feldolgozási listában, azaz álmodsz vele. Hogy mit, az teljesen random, semmi értelme, semmi jelentősége. Különböző képeket, történéseket látsz egymás mellett, amit álmodban egy folyamatként élsz meg, pedig semmi közük egymáshoz.
2014. jan. 31. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, barátoddal...
2014. jan. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!