Segitenetek mert van ez?
Figyelt kérdés
ma egyedul voltam otthon es elaludtam fel orara es nagyon rossz remalmom volt meg utana azt almodtam hogy a baratnom amit nekem csinalt karkotot levagta kezemrol es felriadtam nem volt sehol a karkotom nagyon ilyeszto ez de kivancsi lennek mi ennek az oka2014. febr. 4. 21:22
2/13 A kérdező kommentje:
ha nem almodtam akkor hogy tortenhetett ilyen?
2014. febr. 4. 21:50
4/13 anonim válasza:
Ez rémálom volt vagy lidérces álomnak ítélnéd? A lidérces álomnál nyomást,félelmet és szorongást érzel álmodban és még ébredéskor is.
Álomfejtést nem tudok nagyon megmondani még ha pontosan le is írnád az álmaidat.
De az agy tevékenységeiről sokat tudok.
Ha színes és még valósághű is volt akkor théta frekvencián mozgott az agyad alváskor.Mivel valós személyről álmodtál,ezért az agyad önellenőrzésével nincs gond.Tehát veled egészségügyileg nincs probléma.Meglehet,hogy az ébrenlétedkor, a jövődre nézve érez a tudatalattid valami baljós eseményt.
5/13 A kérdező kommentje:
igen elotte meg is fogtam emlekszem es nem eshetett le mert fonalbol volt es lese lehet szedni max levagni :'(
2014. febr. 4. 21:56
6/13 anonim válasza:
Simán lehet, hogy annyira beleélted magad az álmodba, hogy lerántottad a karkötőt.
8/13 A kérdező kommentje:
nincsen sehol mindent megneztem agyamat meg arrafele mindent zsebeimet es nincs :'(
2014. febr. 4. 22:12
9/13 anonim válasza:
Szerintem ne azon agyalj,hogy hol van a karkötőd.Ez amolyan figyelemelterelés féle.Inkább azon aggódj, hogy mi fog történni veled vagy a barátnőddel.
10/13 A kérdező kommentje:
ez eleg rosszul hangzik :(
2014. febr. 4. 22:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!