Mi lehet ennek az oka?
Van egy srác, aki nagyjából 5 hónapig a legjobb barátom volt, de egy hete összevesztünk én pedig töröltem mindenhonnan, megszakítottam vele a kapcsolatot.
Körülbelül 3 napja olyanokat álmodok, amikbe ő is benne van, a legemlékezetesebb:
ülök a buszon, hátrafordulok és megpillantom őt, de úgy teszek, mintha nem látnám, és visszafordulok. amikor le akarok szállni, ő is feláll, és már megszólalna, de én lehordom, mert nem vagyok hajlandó beszélni vele. hazáig jön velem, bemászik a kapunkon, és a házból még valahogy kitorlaszolom, de felmászik a fára ami az ablakunk előtt van, és kopog az ablakomon, hogy engedjem be. ennyire emlékszek. ez mit jelenthet?
abban egészen biztos vagyok, hogy én hiányzok neki, biztos forrásból.
nekem annyira nem hiányzik, kicsit már zavar, hogy minden éjjel olyan emberekre pazarolom az álmaimat, akik nem érdemlik meg :D
ha ennyire nem érdekelne, akkor ilyen kérdést fel sem tettél volna
Légy magadhoz őszinte!!!
Összevesztetek! Ugyan már!!! kibékülésről, megbocsátásról még nem hallottál????
összeveszni egyszerübb, mint megbeszélni a problémát.
nem azért mert egyszerűbb..
nem kívánok ilyen embert a társaságomba továbbá :D
ennyi.
Akkor éld az életed, és ne túráztasd a hozzászólókat.
Ha Te eldöntötted, hogy vége, akkor ne is foglalkozz a dologgal. Mifenét kíváncsiskodsz, hogy mit jelentenek az álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!