Miért nem tudok álmomban sikítani? Mással is van így? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 17:59
1/7 anonim válasza:
jajj ne, most mi lesz? szörnyű milyen világban élünk, hogy az embereknek ilyen gondjai vannak
3/7 A kérdező kommentje:
neked se lehet sok gondod ha itt rontod a levegot... ja es nem gond, csupan furcsallom.
2013. dec. 23. 19:15
4/7 anonim válasza:
Alvásparalízis. Olyan, amire nem ébredsz fel. Örülj neki. Ha tudnál sikítani, akkor az azt jelentené, hogy beszélni is tudnál, és jaj lenne neked, ha hallanák mások, miket beszélsz álmodban.
5/7 anonim válasza:
Nos tényleges álomban (és nem alvásparalízis közben, az totál más) valóban nem tudok sikítani én sem. Sőt, általában meg sem tudom ütni az embert, mert úgy érzem nincs erőm.. :) Te is tapasztaltad ezt? Bosszantó tud lenni akkor.
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt úgy szoktam érzékelni, hogy ha el akarok futni összeesek és csak kúszni tudok:D
2013. dec. 24. 10:51
7/7 djgodzi válasza:
Azt hogy utáltam! De már nagyon régen nem fordult elő, szerintem kinőhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!