Mi lehet ennek az álomn álomnak a jelentése? Nem tudok rájönni.
Figyelt kérdés
Minden éjjel azt álmodom, hogy lábon lőnek kétszer.Nem emlékszem, hogy ki tette és miért, és a folytatás sincs meg. Nem halok meg a végén, csak fáj.
A fájdalom, és a kétszeri alkalom az egyetlen, amire emlékszem.
2014. jan. 14. 21:35
2/5 anonim válasza:
Lehetseges, hogy elozo eletedben tortent esemeny jott fol a tudatalattidbol az alom segitsegevel. Ez sokkal valoszinubb, mint az, hogy a jovoben fog megtortenni, ne aggodj.
Probald meg az alomban tortent testi mozdulataidat utanozni, ujra visszajatszani - ennek segitsegevel rajohetsz az okra.
Hany eves vagy ?
3/5 bajram válasza:
szerintem vmi olyan dologot dogzik fel az agy amit mar latott vagy tapasztalt pl filmbol egy jelenet ennyi de szerintem jelentese vagy kovetkezmenye semmi hacsak nem vagy latnok vagy ahoz hasonlo e
4/5 anonim válasza:
szerintem haragszol magadra, amolyan lelki ismeretfurdalás miatt lehet
5/5 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 19. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!