Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet bármi jelentése ennek...

Ameoland kérdése:

Lehet bármi jelentése ennek az álomnak és a többinek?

Figyelt kérdés
Egyszer,hónapokkal ezelőtt álmodtam egy vadászházról a semmi közepén. De egy nagy,tágasra gondoljatok, mint egy családi házra, ,nem pedig egy mormota lakra.Először életemben éreztem igazán,hogy "otthon vagyok". Nem tudom,mennyire kéne részletezni.. a lényeg,hogy két szó maradt meg bennem: vas és fa,amiből a ház állt. Mintha valamit akarna jelenteni,annyira itt ég bennem. Az a gondolatom támad tőle,hogy mintha az emberei jellemmel lenne összefüggésben. A másik,hogy egy-egy kép gyakran megjelenik a szemem előtt a tájról, a házról, mintha azt akarná,hogy el ne feledjem.
2013. szept. 16. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

És mintha emberi jellemmel lenne összefüggésben? Akkor erről eszembe jutott egy idézet.

[link]

Biztos hogy van jelentése, de amúgy ha nem tudsz rájönni egyből az sem baj, mert a tudatalattid tudja értelmezni és akkor is beléd épül az üzenet lényege vagy jelentése ha te ennek nem vagy tudatában.

2013. szept. 16. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez amúgy Wass Albert idézet.
2013. szept. 16. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!