Normális az ilyen álom? Féllek tőlük mit jelentenek ezek az álmok?
"Vanrá gyogyír"
Igen, van! Ha megtanulod a magyar helyesírás alapjait, meg fognak szűnni a rémálmok!
igen mielot még megkérdeznétek én tettem fel ezt a kérdést http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
de utálok japán lenni és utálom oket ahogy a kutyákkal és a macskákal bánnak :( bezzeg az egyiptoimat ok tisztelték oket ...és igen féllek mint Eric ,hogy túl népesedésbe vannak..naponta csak egyszer húzhassák le a wc-t... nem tudnak parancsolni a kukikájuknak meg a sunnájuknak felháboríto jo én is tettem olyat 15évessen ,hogy no ,hogy csuda ,hogy a feformált méhem nem hordott ki olyat ,ami nem ugat vagy bregek!!de mentségemel szoljon mhogy magányos voltam de ezek mellett tudtam néha on uralmat csinálni!!
:))
Az Egy kés filozófiája is a japánokról szól egyébként, tanulságos film. :)
Egyébként egyszerűen ne gondolj ilyenekre. Nem tudom, hogy mi a bajod a japánokkal... Miért nem örülsz neki, hogy az vagy? Ahhoz gratulálok, hogy csak 15 év kellett ahhoz, hogy rájöjj, hogy japán származású vagy, szép teljesítmény. Sok fiú mindent megadna egy szép ázsiai lányért, úgyhogy inkább örülj, hogy ilyen egzotikus vagy itt, tetszeni fogsz a fiúknak. :)
Amúgy nekem akkor voltak rémálmaim, ha lefekvés előtt ettem.
Jesszus mária, te nagyon idióta vagy. A japánok nem esznek se kutyát se macskát, sőt, imádják őket. Rohadtul kevered a szezont a fazonnal, japánnak lenni JÓ dolog. Okosak, kedvesek, kulturáltak. Te egyik se vagy, csak egy buta kis fruska :)
Amúgy meg kamu, ennyire senki nem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!