Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy SS-tiszt...

Azt álmodtam, hogy SS-tiszt vagyok. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

#álom #SS-tiszt
2014. jan. 13. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Mit jelenthet?

Álmodban három generációra visszamenőleg német árja származású vagy.

Tehát nem lehetsz alja ázsiai söpredék (magyar), akit úgyis ki kell irtani vagy rabszolgaként tatani a nagy győzelem után.

Tessék választani!

2014. jan. 19. 11:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolgot jelent. Azt, hogy amikor felébredtél, rájöttél, hogy a zsidó média visszafordíthatatlanul átmosta az agyadat. Néha nézzél örménynépírtásos videókat is, akkor török janicsár leszel. Ja nem.. ilyet nem illik mondani. Ez megsérti a holokausztvallás alapaxiómáit.
2014. jan. 19. 11:54
 23/24 Atisbe válasza:
az álmok megfejtése nem könnyü,és szerintem erre nem nagyon tud olyan válasz adni bárki is aki nem ezzel foglalkozik.én is álmodtam már sokmindent,az agy sok dolgot csinál,de ezeket ember még nem fejtette meg.mint azt h mikor meghalsz van e valoban folyosó fehér fénnyel...
2014. jan. 19. 12:04
 24/24 anonim válasza:

Én azt álmodtam, hogy szalonna vagyok.

Lehet előző életemben dagadt voltam? :oo

2014. jan. 20. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!