Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy SS-tiszt...

Azt álmodtam, hogy SS-tiszt vagyok. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

#álom #SS-tiszt
2014. jan. 13. 18:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

Azt, hogy előző életedben SS-tiszt voltál...

...vagy azt, hogy túl sok történelmet tanulsz, vagy gyakran nézel ilyen filmet.

2014. jan. 13. 18:51
 2/24 A kérdező kommentje:
Komolyan SS-tiszt lettem volna előző életemben? Nem szoktam ilyen filmet nézni, töriből meg nem ott tartunk? Miből gondoltad, hogy diák vagyok, és még tanulok? Amúgy eltaláltad.
2014. jan. 13. 18:55
 3/24 A kérdező kommentje:
De ez nagyon érdekelne, hogy előző életemben tényleg az SS tagja voltam-e, ez roppant érdekes, és nem is elképzelhetetlen, mert nagyon valósághű volt az álmom, ahogy a háború kori Berlin utcáin sétálok az egyenruhámban.
2014. jan. 13. 18:57
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Te sülteszű. Azt csak viccből írtam! Te ezt komolyan vetted, komolyan gondoltad?! :DDD Amúgy csak tipp volt, hogy te még diák vagy, nehogy azt hidd a végén, hogy valami varázsló vagyok. XD
2014. jan. 13. 19:00
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
örülj neki,hogy nem valami zsidó lágerfogoly...
2014. jan. 13. 19:14
 6/24 anonim válasza:
Honnan tudnád másképp... milyen egy valódi SS tiszt.. ha nem néztél utána ezeknek a dolgoknak?
2014. jan. 13. 19:33
 7/24 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van az előttem szólónak, ezen kívül SS-tisztnek lenni roppant nagy felelősséggel jár. Te milyen erényességeddel, képességeddel, pozitív tulajdonságoddal tudod igazolni, hogy belőled jó SS-tiszt lenne? :DDD Legalább hármat sorolj fel.
2014. jan. 13. 19:46
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem is tudom... jó tanuló vagyok, mindig elvégzem a rám kiszabott házimunkát, rendben tartom a szobámat, van sok barátom, és kiállnék mellettük, ha szükségük lenne rá, a házimat mindig megcsinálom még matekból is, stb. Soroljam még?
2014. jan. 13. 19:53
 9/24 anonim ***** válasza:
Ezen jót röhögtem most....XD Szakadok :DD De én azokra a jó tulajdonságokra gondolok, amelyek azt bizonyítják, hogy alkalmas vagy SS-tisztnek. Ez mind szép és jó, amit felsoroltál (XD), de nem elég...
2014. jan. 13. 19:56
 10/24 A kérdező kommentje:
Miért térítettél el ennyire a kérdéstől? Engem az érdekel, hogy miért álmodtam ezt? Van valami jelentősége? Piros kezet adok, ha nem mondod meg!
2014. jan. 13. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!