Azt álmodtam, hogy SS-tiszt vagyok. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
#álom #SS-tiszt
2014. jan. 13. 18:48
11/24 anonim válasza:
Tudsz fenyegetőzni! Nahát! Miért nem ezzel kezdted? :O :DEz már jellemző egy jó tisztre. :)
12/24 A kérdező kommentje:
Ha telenyomod marhaságokkal a kérdésemet, akkor megnövekszik a válaszok száma a zárójelben, és ha ezt látják az emberek, úgy gondolják majd, hogy erre a témára már sokan válaszoltak, és nem kattintanak rá, ergó nem is válaszolnak.
2014. jan. 13. 20:11
13/24 anonim válasza:
ergo hosszú ó-val? ss tisztek tudtak helyesen írni. kizárt, hogy az voltál.
14/24 SylwerStone válasza:
Hogy lehet ilyen sötét valaki?
Én azt álmodtam, hogy repülőgép vagyok.
Akkor előző életemben repülőgép voltam?
Fuck logic!
15/24 anonim válasza:
Hát nem tudom jelent-e valamit. De ha van előző élet akkor én is tuti náci voltam.
18/24 anonim válasza:
Ha nem érzed úgy.. hogy harcolnál a magas rendű célokért, a nemzetiszocializmusért és a fehér fajért... akkor nincs jelentősége az álmodnak. A legtöbben már biztos álmodtak fura dolgokról, ami valóban nem jellemző rájuk.
19/24 anonim válasza:
Nekem is szoktak olyan álmaim lenni, hogy a II. világháborúban vagyok katona. A valóságban 20 éves lány vagyok, ezekben az álmokban meg fiatal férfi. Ráádásul olyan nyelveken beszélek, amiken a valóságban nem (francia, német).
Lehet előző élet is, de lehet, hogy csak az agyad szórakozik.
20/24 anonim válasza:
Nincs semmi. Álom és esős idő. szokták mondani. Néha nagy marhaságokat tudunk álmodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!