Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álom segítség ez nem...

Tudatos álom segítség ez nem lehet mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azért irok mert komoly gondom van. Annyira elsajátítottam a TÁ 2 test,1 test,wild módszert hogy akármikor be tudok esni egy álomba( akár séta közben is!!) Nos komoly meditáció után 1-2 hétig is képes vagyok egyfolytában álmodni(felkelek kaja pia wc és alszok tovább).

A lényeg az lenne hogy ennek hatására RealParalízis ütötte fel fejét nálam ráadásul 6.típusú! Ez annyit tesz hogy akaratom ellenére elalszok és tudatos álomba esek de felkelni nm tudok.. A legrosszabb az hogy mikor nem alszok(álmodok) sok álom tesztel megbizonyosodva!!! Van hogy látom magam elsuhanni magam előtt és a saját álomvilágom előjön ÉBREN!!!! Segitsetek!!

2014. jan. 9. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Durva volt a szilveszteri buli szerintem.
2014. jan. 9. 11:25
 2/11 A kérdező kommentje:
értelmes válasz az tudod mi???
2014. jan. 9. 11:31
 3/11 anonim ***** válasza:
7%
!És Értelmes kérdés?
2014. jan. 9. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
A rezgés számod a probléma. Növeld. Ha érdekel hogy kell, le írom ide.
2014. jan. 9. 11:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Megköszöném , mert elég fárasztó már sztem.valamit elszúrtam :/
2014. jan. 9. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Ha akarod elküldöm pozitív energiát. persze csak, ha akarod nem kötelező.

Üdv, Egy Mentalista patrick jene

2014. jan. 9. 11:49
 7/11 A kérdező kommentje:

már annyira kitanultam hogy ta közben akármit meg tudok tenni sőt egyesek szerint kivételes eset vagyok Lásd Prof. Kovács zsolt

De nagyon mélyen vagyok és van hogy 2 napig nem tudok felkelni hiába akarom álmomban próbáltam a stimulátort is meg stabilizálót de nem használ.. egy nagyon intelligens személy szerint felnyitottam egy ajtót a tudatallatimban amit nem szabadott.volna.. mellesleg az ember az agyának 14% használja ezzel ellentétben én képes vagyok 85% osan használni(orvosok szerint) lehet hogy túlterheltem a receptorokat??

2014. jan. 9. 11:57
 8/11 anonim válasza:
Szerintem is fel kéne ébredned. Ne álomvilágban élj, hanem a valóságban.
2014. jan. 9. 20:58
 9/11 anonim válasza:
Talán ez bejöhet,hogy a tudatos álmodba aludj el és ha ott is bent vagy akkor ott ugorj le egy felhőkarcolórol vagy halj meg.Minnél lejjeb mész annál jobb.Nekem ez bevált bár nekem nem volt ijen sújos az esetem.
2014. jan. 30. 02:01
 10/11 anonim ***** válasza:
fordulj szakemberhez.
2014. febr. 23. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!