Tudatos álmot elősegítő szer?
Figyelt kérdés
Az ebay keresöbe kíváncsiságból beírtam a "lucid dream" szót és ezt az érdekes szert találtam:
Nagyon jó angol tudásom nincs de annyi van hogy azt megtudtam fejteni a leírásból hogy ez elősegíti a tudatos álmot!
Esetleg akinek jó angul tudása van az leírhatná magyarul a teljes leírást!
Vagy esetleg aki már használt ilyet vagy hasonlót írhatna tapasztalatokat és hogy lehet vagy érdemes használni!
2013. dec. 1. 01:10
1/4 anonim válasza:
Alkohol, méz, és édesítőszer keveréke. Szóval ablakon kidobott pénz az a 22 dollár.
2/4 anonim válasza:
július elsejéig, legálisan volt kapható itthon, sokan vitték is a herbal shopokból...aztán szigorodtak a törvények, és kábítószernek minősül...súlyos börtön éveket lehet érte kapni...jó mi, előtte meg szabadon , vehette, fogyaszthatta bárki...:)
3/4 anonim válasza:
B6 vitamin kúra.
reggel 20mg este 20mg
lehet többet is, nekem már ennyi elég volt hozzá.
Van más is. de az már igen komolyan beleszól a hormon háztartásba és nem ajánlott. Én is szívtam vele.
4/4 anonim válasza:
Komolyan szerekkel akartok hatni magatokra hogy tudatos álmotok legyen? Mire használjátok azt? Jövőbe látásra? Vagy megtörtént esemény feldolgozására? Komolyan érdekel. Én is sokat álmodok. Szerintetek mi az álom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!