Ez kísértetiesen hasonlít a bibliai Dakkai Szent Rodrigó (Ésaiás II. 4) álmához. Ő megszegte a nagyböjtöt és véletlenül kenőmájasozott egyik reggel. Le kell vezekelni
2014. jan. 6. 19:01
2/27 anonim válasza:
vallásod?
2014. jan. 6. 19:04
3/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos, meg se vagyok keresztelve, azt se tudom mi van a bibliában.
2014. jan. 6. 19:10
4/27 A kérdező kommentje:
Tudom mi az de nem tudom mi van benne.
2014. jan. 6. 19:11
5/27 anonim válasza:
kenőmájasozott :D :D neee :D :D
2014. jan. 6. 19:20
6/27 anonim válasza:
Szerintem nemis igaz a szalonnás történet.
2014. jan. 6. 19:30
7/27 anonim válasza:
sokat segítene a szalonna fajtája,mert ha füstölt akkor cigánydémon szállt meg ,ha bacon akkor nem tudom....
2014. jan. 6. 20:15
8/27 anonim válasza:
Azért kicsit komolyabb a helyzet mint azt gondolnád.Ami téged üldöz az valóban szalonna,ami rajta van az nem csuklya,hanem a hátára ragadt a rántotta,és igen, bacon.Ismertebb nevén a Vérszalonna,az 1800-as években észak írországban próbálta megsütni néhány trehány földműves,de a serpenyőben amikor ráütötték a tojást,felkiáltott:
Ti mi a fäszt képzeltek?
Kikapta az inas kezéből a kést ami te lándzsának véltél,bekente mindenkinek a száját a saját zsírjával és elszaladt.Azóta mit sem sejtő emberek álmaiban bukkan fel,és ha nem riadnak fel álmukból,akkor a késsel bevagdal,besóz,hogy tudd ő mit érzett,és végül megsüt.Megenni nem fog mert nincs foga,de azért elég szar ez így is.
2014. jan. 6. 20:50
9/27 anonim válasza:
Nyilvánvalóan apád egy sonka. Te meg egy gyökér..
2014. jan. 6. 21:33
10/27 anonim válasza:
Patr0n tényleg???
Amúgy lefekvés előtt ne igyál olyan sokat és akkor talán nem lesznek ilyen szörnyű álmaid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!