Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Segítene megmagyarázni ezt az...

Segítene megmagyarázni ezt az álmot?

Figyelt kérdés

A minap azt álmodtam, hogy egy régi hölgy iskolatársamról, akivel jó haveri viszonyban voltunk (ettől tényleg semmi több)és körülbelül 3 éve nem találkoztunk egyáltalán,megtudtam, hogy tőlem volt várandós, s közben meg is szülte az én gyermekünket. Ezt követően a névválasztásos részre ugrott az álmom, ahol bár barátságos viszonyban beszélgettünk én csak javaslatot tehettem a névre. Az álom végén mégis családként jelentünk meg, boldogan.

Elég bizarr álom volt tekintettel arra, hogy abból a korszakból, ahol vele találkoztam már nem sok minden maradt meg az életemben és még a családalapítástól is messze állok. Kérem ha bárki tudna erre magyarázatot az segítsen.

2013. dec. 26. 10:39
 1/1 anonim ***** válasza:
álmoskönyvek szerint magában a család gazdagságot jelent a gyermek szerencsét a szülés pedig szükséget takar. ez így nem tudom rá mennyire érvényes. sokszor az álmok érthetetlenek , olyanokkal álmodunk akik csak úgy eszünkbe se jutnának. de lehet ezzel a hölggyel volt kellemes élményed és ez az emlék most előtört csak az álmodban kicsit spécibb formában:)
2013. dec. 26. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!