Ezt az álmot fejtse meg valaki. (nem sokat álmodom azért is fura, évi párazor) Valaki segítene?
Első körben egy ismeretlen ismerőssel voltam meg két lánnyal, végén megöregedtünk, és én az egyik lánnyal csókolóztam, a lány közbe híres lett, domb oldalon voltunk.
Ezutánn kaptuk a hírt, hogy gyilkosság tötént és 3 ismerőssel egy magasházba mentünk fel, egyik ismerős benzinnel fel akarta robbantani a magasházat de nem sikerült neki. a benzin végleg elfogyott.ekkor a mellékhelység ablakán ki akartam menni de nem tudatam egyel feljebb mászni mert féltem. feljebb akartam menni 1 eeletet de nem tudtam, ekkor kiderült hogy 16odik emeleten vagyunk és 17 emeletes a ház. Ház szine sárga volt.
születésnapom lett, csinált nekem egy zenekari pultot, rég óta egy számot akartam rekonstruálni, most sikerült vele... később le akartam lépni a házból. földszintre vittem le tenisz táskában a wcbe az egyik adag cuccom, utánna vissza mentem volna, ekkor a liften a gombok érdekes alagzatba voltak BKE vagy ehhez hasonló mozaikszót tettek ki, erre már nem emlékszem. visszamentem a 16odik emeletre gyalog, összeszedtem a cuccaimat, csupa limlom közül választottam, hogy mi kell. lementem a 15ödik emeletre, a liftes elkezdi hogy csak úgy innen nem vihetem le mert maga a 16odikon lakik száljon föl utt. lementem a földszint wc-be felszedtem a cuccom és indultam, közbe más is a példámat akarta követni. uzutánn leléptem és vége az állomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!