Mit jelenthet, ha az álmomban egy kulcs beleesett egy kútba ráadásul tudtam is, hogy álmodom?
Figyelt kérdés
Ja és nem én ejtettem bele. Az álmomban azon gondolkoztam, hogy majd utána is nézek a jelentésének. Olyan emberek között voltam, akiket nem szeretek de végig tudtam, hogy nem baj, mert nem sokára úgyis felébredek.2013. máj. 30. 12:30
1/2 anonim válasza:
Elég keveset írtál le. Ha nem te, akkor ki ejtette bele?
Ennyi infó alapján azt mondanám, hogy van most egy probléma, amiért bűntudatot érzel, de próbálod másokra hárítani.
2/2 anonim válasza:
:)Kulcs beleesik a kútba:)szerinted mi lehet:)ehhez nem kell álmoskönyv:)essen bele a valóságban is:)sok szerencsét hozzá:)és mindenjót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!