Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt mivel lehet megmagyarázni?

Ezt mivel lehet megmagyarázni?

Figyelt kérdés
1-2 éve azt álmodtam, hogy egy folyóban fuldoklom a móló mellett.Mikor felébredtem tisztán emlékeztem a helyre. Szeged mellett lakom, így pár hónapja ellátogattam az egyik mellette lévő faluban a Tisza parthoz, ahol még nem jártam. Itt tudatosult bennem, hogy ezzel a hellyel álmodtam előtte. Szinte minden olyan volt, mint az álmomban. Tényleg nem emlékszem, hogy korábban jártam volna ott
2013. márc. 27. 11:40
 1/2 Antimod ***** válasza:
Vagy tudat alatt már láttál belőle részletet pl. tévében, vagy ez egy emlék, és ha nem jártál még ott tényleg soha (kiskorodban sem), akkor nem feltétlenül jelenlegi inkarnációdból, esetleg nem is a sajátod.
2013. márc. 27. 12:42
 2/2 Evele123 ***** válasza:
Lehet az is, hogy mielőtt megszülettél, eltervezted az életedet és most emlékeztetted magad a tervre, hogy tudatos volt a megszületésed és az életed alakulása, még ha nem is tudsz róla. Vagy a tudatod egy része időutazáson vett részt álmodban... De ezek csak tippek...
2013. márc. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.