Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor álmodom egy sráccal aki amúgy tetszik,és pár hónapja találkozgattunk is .csak ez így abba maradt.De a lényeg az hogy nagyon sokszor álmodom vele és főleg azt hogy együtt vagyunk és smárolunk....és ez így elég rossz érzés mivel én próbálom elfelejteni őt...Valaki ,meg tudná mondani hogy ez mit jelent?(normális válaszokat pls)2013. dec. 25. 09:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem a Tudat alattid , probál üzeni neked. És mivel nem tudod elfelejteni és bánt a dolog, álmodba jelenik meg...gondolom én:)
2/3 anonim válasza:
minden elalvás előtt vegyél be egy leszaromtablettát és hidd el elmúlnak az álmok...
3/3 anonim válasza:
A leszaromtabletta, az csak szőlőcukor... >_> De amúgy az álmok mindig a tudatalattit hozzák elő, és ott nagyon fontos dolgok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!