Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és egyik este nagyon furcsa álmom volt. Álmomban egy sokkal idősebb nővel szeretkeztem. Mit jelenthet ez? Tudom, hogy a fiúkat szeretem de ez az álom nagyon megrémített! Talán leszbikus lennék?2013. dec. 14. 10:27
1/1 Kunci77 válasza:
"Ha azt álmodod, hogy homoszexuális vagy, de egyébként nem rendelkezel efféle hajlamokkal, akkor az a személyiséged aspektusainak szembenállását jelképezi. Ez az álom az önszeretet, önelfogadás és a kiegyensúlyozottság jelképe. Ha nem érzed magad kiegyensúlyozottnak a homoszexualitásodat illetően, akkor ez az álom a félelmeidet és aggodalmaidat jelenti az önelfogadás terén. A homoszexualitás ugyanúgy kifejezheti férfiaknál a férfiasságukat, nőknél a feminitásukat. Ezen álmok jelképezhetik az azonos neműekkel való kísérletező kedvedet is."
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!