Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek is volt már olyan,...

Veletek is volt már olyan, hogy miközben álmodtatok, tudtátok hogy ez csak álom?

Figyelt kérdés
Szóval szinte minden álmomban tudom hogy ez nem a valóság. Ha valami ijesztô dolog történik akkor félek meg minden, de az álmomban is folyton mondogatom magamban hogy ez csak egy álom, meg nem is igaz. És olyankor azon vagyok hogy felébredjek. Ez néha rögtön sikerül, van amikor kicsit késôbb. Olyan csak ritkán van hogy egy álom után (legyen az rossz v jó) reggelig aludjak. Veletek is volt már ilyen, hogy tudtátok hogy ez csak álom?
2013. dec. 12. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Van igen, sőt sokszor hülyeségeket álmodom, és akkor szoktam is arra gondolni álmomban, hogy majd reggel elmesélem a páromnak :)

Mondjuk én nem szoktam felébredni, csak ritkán, ha valami nagyon rosszat álmodom, de akkor is visszaalszom utána.

2013. dec. 12. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Éber álom. Ismert dolog.
2013. dec. 12. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
én általában tudom, hogy csak álmodom....viszont valahogy más a valóságérzékelésem, és elhatározok olyan dolgokat, amik lehetetlenek a valóságban...pl tavaly azt álmodtam, h van egy gyönyörű, okos, hatalmas papagájom, és azt mondtam magamnak, hogyha felkelek, az első dolgom lesz beszerezni a papagájt a valóságban, és ezt így elhatároztam :D Persze mikor felkeltem, meg a fejemhez csaptam, hogy te barom, miből veszed és hogy hozod a koliba :D
2013. dec. 12. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, nálam időszakosan van ilyen, főleg mikor stresszes, gondterhelt időszakomban vagyok. Egy időben mindenféle misztikus dolgokkal magyaráztam, de mostanra rájöttem, hogy ez azért van, mert nem alszom nyugodtan és elég mélyen. Most is ért egy elég nagy tragédia és napok óta összefüggéstelen és rémes zagyvaságokat álmodok, közben tudom, hogy csak látomások és próbálok belőle felébredni. Nem tudom hogy fogalmazzak, ez egy köztes állapot, működni akar az agyad azon területe, amivel gondolkodsz, de a másik is, ami az álmokért felelős. Azt hiszed nyugodt vagy, de hidd el, ez nyugtalanság miatt van, ha úgy is érzed, hogy nincs semmi ami nyomasztana, biztosan van valami megoldatlan problémád, ami nem hagy kikapcsolni.
2013. dec. 12. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen volt csak nem emlékszem rá! Üdv, : George Adamski :DDDD
2013. dec. 12. 13:40
 6/7 anonim válasza:
Igen én irányítani is tudom.
2013. dec. 12. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Néha tudom hogy álmodok néha meg nem
2014. jan. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!