Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kihulló fogak!?

Kihulló fogak!?

Figyelt kérdés
Persze csak álmaimban esnek ki, mozognak és kiszedem őket vagy egyszerűen kitudom a fogaimat köpködni a kezembe. Így lehet nem hangzik rosszul de elég félelmetes és rossz arra ébredni, hogy megvannak-e igazából a fogaim ,mert az álom olyan valóságos! Nem találtam még ezekre az álmokra magyarázatot ezért kénék segitséget ebben , hogy mit is jelenthet!? Utoljára kb 2 éve álmodtam ilyet de akkor heti 2-3 alkalommal és most újra fel bukkantak esténként. Nem ért trauma, nem vagyok se beteg, depressziós se.
2013. dec. 11. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Tudatalatti foginysorvadásod van.

Gyakrabban kell fogat mosni Oral Bré fogkrémmel.

2013. dec. 11. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:

A Mit árul el a betegséged-témájú könyveket olvass, hogy mit jelentenek a fogbetegségek.

Azt, hogy nem véded meg / nem tudod megvédeni Magad.

2013. dec. 11. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:

A fog kihullásának a képe olyan ősi félelme az emberiségnek, mint a tűztől való óvakodás. Ugye ha régen valaki elvesztette a fogait, éhen halt.

Általában valamilyen veszteséget, feladást jelképez. Lehet fizikai, vagy elvi is.

2013. dec. 12. 00:33
 4/5 anonim válasza:
Régen én is álmodtam ezt, nagyon utáltam. Amikor gugliztam azt találtam hogy azt jelenti "veszteség, halál..." de nálunk csak egyik dédnagymamán halt meg 3 hónappal később és neki el is jött az ideje akkor már... nem igaz az ilyesmi, de én ezt találtam erről azért írom le.
2013. dec. 12. 02:17
 5/5 anonim ***** válasza:
fogadok régen voltál fogdokinál.
2013. dec. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!