Hogy lehet, hogy miután egy számomra teljesen közömbös fiúval álmodtam, kiderült, hogy szinte minden téren van bennünk közös?
Valószínűleg volt pár apróság, ami megfogta a tudatalatti figyelmedet vele kapcsolatban. Pl. hasonló módon öltözik, hasonló jegyei vannak, hasonló érdeklődésű baráti társasága van, mint neked. Vagy valami apró egyezés, pl. ő is szemüveges, vagy ő is kék szemű, vagy ő is Budmil táskát hord, vagy valami ilyesmi apróság. Ahhoz elég, hogy egy pillanatra megakadjon rajta a figyelmed, még ha nem is tűnt fel elsőre. Ez már elég ahhoz, hogy az agyad valami álmot fabrikáljon vele - így kerül át a tudatalattidból a tudatodba az információ. A vele való álmodás pedig már felhívta rá a figyelmedet, innentől figyelni kezdted, és az egyre több közös vonal, hasonlóság felfedezése már magától jött.
" hasonló az érdeklődése, a világképe és ízlése mint nekem, ez pedig elég ritka mert nem vagyok egy egyszerű eset."
Senki sem vélekedik úgy magáról, hogy ő egyszerű eset lenne. Mindenkinek van valami heppje, bogara, furcsasága, általában több is - így aztán senki sem egyszerű eset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!