Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Több napja, lassan két hete azt álmodom, hogy egy fiú megcsókol. Pontosan emlékszem rá, hogy hogy néz ki, de nem ismerem...

Mindig máshogy álmodom. Egyszer a tengerbarton, egyszer egy buliban. Van mikor fogdásból... Miért van ez? Ja, és hozzáteszem, hogy még soha nem történt velem ilyen...

15/L

2013. nov. 12. 08:23
 1/5 anonim válasza:
66%
Ez kérlek szépen drága barátom azt jelenti,hogy anyud szeretője megfogja csalni a kutyátokkal! Hallomásból tudom hogy az ilyen álmokat követően gyakran fogsz kéket szarni,és rózsaszínt fingani:)Remélem segitettem!
2013. nov. 12. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez egy vágyálom, amit egy 15 éves lánynál meg is értek. Ebben a korban ilyenek a vágyaink :-)

Vagy pedig a jövőt álmodtad meg, lehet, hogy a közeljövőben össze fogsz jönni valakivel :-)

Bár ne az álmodbeli fiúra számíts: álmunkban csak olyan arcokat látunk, amelyeket már láttunk egyszer. Bár lehet, hogy már találkoztál a fiúval az utcán vagy a metrón, csak nem emlékszel rá.

2013. nov. 13. 15:46
 3/5 anonim válasza:
Az álmaink általában a vágyainkat fejezik ki! De ez nem tudom mennyi igaz hiszen ha álmunkban egy gyilkos kerget nem hiszem hogy arra vágynánk :D De azt mondják ha valaki álmában csókolózik az szenvedésre utal...
2013. nov. 15. 22:55
 4/5 anonim válasza:
Vágyálom. Fiút szeretnél.
2013. nov. 16. 21:04
 5/5 anonim válasza:
nem velem csőröztél? :D
2013. dec. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!