Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi ez az álom? Mit jelenthet?

Mi ez az álom? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Már kb 1 éve ismétlődő álom. Egy emberről álmodok, akinek az arcát sok mindenkiéhez hasonlíthatnám. Férfi, de nem tudom besaccolni mennyi idős. Fehér. Meztelen, de nincs nemi szerve vagy valami, vagy csak az agyam nem tartja fontosnak arra koncentrálni. Szóval ez az ember hófehér színű és kék szeme és haja van. Egy üres szobában áll. Pontosabban nem üres, mert egy ablak van amin egy csipkefüggöny és egy asztal. Azelőtt áll. Sose csinál semmit. Mindig bekerülök ebbe a szobába, mindig valami miatt. És ő ott áll. Csak néz engem, aztán egyre közeledek felé. Át akarok menni egy másik szobába, anélkül, hogy ránéznék, de amikor közvetlen mellette vagyok, nem bírom ki, hogy ne nézzek rá. Amikor ráfordul a tekintetem felriadok. Az álmomban az az érdekes, hogy közben terhes vagyok. 17 éves lány vagyok egyébként, és minden álmomban terhes vagyok, de a gyerekvállalás semmilyen gondolata nem foglalkoztat. De az álmaimban terhes vagyok. Ez a pali, meg kb. hetente 1x felriaszt és utána egy csomó ideig ébren vagyok. Nem tudjátok esetleg mit jelenthet vagy mitől jöhet elő? Semmilyen horror filmet nem láttam. Nem bírom őket. De ez már 1 éve tart.

2013. nov. 1. 16:03
 1/2 anonim válasza:

Az a pali egy hírnök. Mivel nincs nemiszerve, valószínűleg olyasfajta lélek, aki még nem született le emberi formában (angyal, ha úgy tetszik). Talán azt jelezheti, h figyelj arra, kivel és hogyan bújsz ágyba, nehogy az legyen a következménye, amit nem szeretnél.

Mondjuk nem tudom, h nehéznek érzed-e a hasad az álomban, az a nem kívánt terhesség. Viszont, h könnyűnek és esetleg bele is látsz, akkor az várandósság és nem terhesség. Ez esetben pedig nem magáról a gyermekvállalásról szól az álom, hanem a jövődről, a vágyaidról, amiket el akarsz érni. A lélek pedig figyelmeztetés, h légy résen, de ugyanakkor meg támogatás is, h biztasson.

Szerintem... :)

2013. nov. 1. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Még nem feküdtem le senkivel. :)

Hát nem nehéznek, de nem akarok terhes lenni az álmaimban. Nem látok bele, nem is nézem a hasam. Takargatni próbálom. De az az ember mindig feltűnik az álmom végén abban a szobában.

2013. nov. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!