Mi ez az álom? Mit jelenthet?
Az a pali egy hírnök. Mivel nincs nemiszerve, valószínűleg olyasfajta lélek, aki még nem született le emberi formában (angyal, ha úgy tetszik). Talán azt jelezheti, h figyelj arra, kivel és hogyan bújsz ágyba, nehogy az legyen a következménye, amit nem szeretnél.
Mondjuk nem tudom, h nehéznek érzed-e a hasad az álomban, az a nem kívánt terhesség. Viszont, h könnyűnek és esetleg bele is látsz, akkor az várandósság és nem terhesség. Ez esetben pedig nem magáról a gyermekvállalásról szól az álom, hanem a jövődről, a vágyaidról, amiket el akarsz érni. A lélek pedig figyelmeztetés, h légy résen, de ugyanakkor meg támogatás is, h biztasson.
Szerintem... :)
Még nem feküdtem le senkivel. :)
Hát nem nehéznek, de nem akarok terhes lenni az álmaimban. Nem látok bele, nem is nézem a hasam. Takargatni próbálom. De az az ember mindig feltűnik az álmom végén abban a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!