Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek már történt ilyen?...

Veletek már történt ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Többször is előfordult már velem, hogy valamit álmodok, és reggel úgy ébredek fel, hogy emlékszem is rá mit álmodtam, és hogy ezt az álmot megálmodtam mégegyszer, és a fura az, hogy amikor álomban vagyok, az álmomban is tudatosul bennem, hogy egyszer ez már megtörtént, vagy voltam már azon a helyszínen, amit előzőleg is álmodtam, de mikor felébredek is tudom, hogy már egyszer álmodtam róla, tudom, hogy a helyszínt is álmodtam már, és hogy az esemény, ami történt, az is volt már. És ez nem csak 1 álomnál volt, hanem több álmot is megálmodtam mégegyszer.

#álomismétlés
2013. okt. 31. 15:12
 1/8 anonim válasza:
dejavou
2013. okt. 31. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze ez sokaknál előfordul .
2013. okt. 31. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, én is sokszor visszatérek "helyszínekre" az álmaimban.

És ezeken a helyeken a valóságban még sose voltam.

2013. okt. 31. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
MIVAN????? Várjál nem értem! :D
2013. okt. 31. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen. Néha ismerem a helyszínt ébren is, de álmomban mindig más van ott. Pl. ébren ott a Duna-parthoz egy lejárót találsz, álmomban kis mohás viskó vagy városháza vagy sima ház.
2013. nov. 1. 02:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, és az esemény mindig más. Meg 'én' is más vagyok. Teljesen különálló, diszkrét álmok ezek, ugyanazon a változó helyszínen. Néha meg olyan, mintha folytatásos történet lenne, de azokra nem emlékszem, mert nagyon mélyek, csak a hangulat marad meg és a hozzá kapcsolódó ember(ek).
2013. nov. 1. 02:36
 7/8 anonim válasza:
Igen, nálam is volt már ilyen, nekem ilyenkor az az érzésem, hogy biztos, hogy már előtte is álmodtam ezt? :O
2013. nov. 1. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
elég fura.... de ahogy írta az egyik válaszoló, én is olyan helyszíneket álmodok, ahol nem is voltam...
2013. nov. 6. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!