Mi lehetett ez? Még most is remegek a félelemtől
Este fekszek le becsukom a szemem egyszer csak hallom az ajtó kinyílik
valaki közeledik és elkezdek zsibbadni nem tudok mozogni kiabálni akarok a szüleimnek ami elég szokatlan furcsa hangok lelassul az idõ kb olyan volt mint hogy ha 1óráig szenvedtem volna felül keveredten a félelmen erõre kaptam és utánanyúltam a zseblámpáért és felkapcsolom és el is múlt minden,de amint próbáltam visszaaludni újra elõjött azóta nem mertem aludni 1 órája.Lehet nem is alszok visszza
9. vagyok
Nem volt halálfélelmem, amikor kb 5x tapasztaltam egymás után, hanem akkor volt amikor legelőször volt ilyen, mert úgy éreztem hogy valóságos ami történik velem. Én is kiabálni akartam és furcsa hangokat adtam ki :D de akkor tesómmal egy szobában aludtunk éppen és ő nem szólt semmit hogy milyen hangokat adsz ki vagy ilyesmi úgyhogy hamar rájöttem hogy hálistennek álom volt.
Miután másodszor megtörtént gugliztam hogy mi a sz@r lehet ez, és akkor megtaláltam hogy ébrenlét meg alvás közötti átmenet stb és engem az megnyugtatott hogy nem szállt meg semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!