Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Pár hónapja egy nyaralás éjszakáján arra ébredtem h rettenetesen félek, nem tudtam megmagyarázni pontosan h mitől vagy miért, csakhogy félek, előtte volt egy rémálmom (az gyakran van, és nincs utána ilyen érzés, de akkor rendkívül erősen volt) megmozdulni sem mertem az ágyban. Csak éreztem h valaki figyel!
2012. dec. 11. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy alvásparalízised volt. Ezt abból gondolom, mert paralízis közben gyakori egy folyamatos félelemérzet.

Ha meg tényleg az volt, akkor nem tudtál volna mozdulni még ha akartál volna is.

2012. dec. 11. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Így van. De tudod kell, kérdező, természetes dolog, hogy olykor alvásparalízist él át az ember, bár főként fiatalabb korban (30 éves kor alatt) jellemző inkább.
2012. dec. 12. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!