Álmomba megakartak ölni?
Figyelt kérdés
Még mindig friss az emlékem.nagyon valóságos volt,Nyaraltam a szüleimmel.Én egy 21 éves szőke hosszú hajú lány vagyok.és a férfi pont ezekre a lányokra vadászik,hogy megölje őket,Szóval Nyaraltunk,én elmentem kicsit egyedül szétnézni a városba,egy szép templomot néztem meg,oda jött egy férfi hozzám,de nem látszott rajta hogy bármit is akarna.csak azt mondta,hogy elkérheti-e a telefonomat,megcsörgetni a barátnőjét,mert eltűnt,mondtam persze oda adtam a telefont,befogta a szám és elvitt,felvitt egy tetőre,ahol kinyitott egy ajtót,az ajtó mögött egy késsel álló férfi volt,aki mintha belekel vágott volna ki,Gyorsan elszaladtam,és futottam le ahol van tömeg elbújtam,de követett és mindenkit megölt,engem sajnos megtalált,és engem is megölt? ez vajon mi?#megakartakölni #állmomba
2013. okt. 28. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!