Mit jelent hogyha az álmomba volt egy 3szemű fekete macska? Homlokán volt a 3. Szeme, és mind a 3 zöldes volt.
Amikor elkezdett felém jönni, meg akartam simogatni, de mielőtt hozzá értem volna, inkább elment.
Bementem a házba, majd onnan a kertbe, és ott volt 2 fehér színű kutya homlokán ugyan úgy a 3. Szemmel.
A földön fekete 3 szemű holló volt, a fán meg egy normális bagoly. Csak néztek rám ezek az állatok. A citrom fához mentem. Piros volt már rajta szinte az összes citrom. Amikor az egyiket le akartam volna szedni, rengeteg méh támadt meg. Elkezdtem futni a házhoz. (már a mostani hátunkba vagyok)Mögöttem az ajtót becsaptam hogy ne jöjjenek, de néhány mindig utánam jött 4. Ajtót is becsaptam, és márcsak 1 méh volt, alt meg lecsaptam.
Mit jelent ez az álom?
Nemtudom jelent-e valamit, de volt egy csigalépcső a házban és azért mentem ki az udvarra mert a bátyám nevetését hallottam és azthittem ott van
Rengeteg dolgot jelenthet, értelmezése a személyiségedtől és a helyzetedtől függ.
Szakmai féltékenység, amit nem akarsz észrevenni (esetleg a bátyádra, vagy az ő hatására). Mások (idegenek) látják, vagy ettől félsz. (munka)társad kettős szerepben, vagy kétségek között van, a megoldás nyílvánvalóan ott van előtted, az éjszakázás (túlórázás) miatt nem veszed észre. (Oda menekülsz, vagy attól vagy fáradt? Egyéb álombeli részletektől függ.)
A többi is sok minden lehet, de az alapja ez: halott szerelem, meg nem született gyerek, gyulladásos betegség, bánat, bosszúság, bezárkózás.
Az álmok valóban tartalmaznak múltbeli elemeket IS.
Egyrészt közelmúlt belieket, másrészt mélyebb memóriában lévő régmúlt eseményeit, harmadrészt pedig olyan összefüggéseket, amelyek a tudatalattiban már összeálltak, de az éber, figyelmetlen nappalok során nem gondolunk bele, így olyan, mintha jósolnák a jövőt. És valóban, hiszen rengeteg apró információból, amikre tudatosan oda sem figyelünk bizony következtetni lehet rá, hogy merre tartanak a dolgok. HOGY MERRE TARTANAK.
Sok olyan dolog történik az életben, amikor azt érezzük: Ha jobban belegondoltam volna, vagy ha jobban figyeltem volna, nem ért volna váratlanul ez a helyzet, hiszen lehetett látni sok jelből, amiket figyelmen kívül hagytam.
És ez fokozottan igaz az emberi kapcsolatainkra és az egészségünkre. (Nyílván nem a lottószámok, vagy a jövő heti időjárás áll össze éjjel a tudatalattinkban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!