Álmomba vámpír voltam -mit jelent?
Figyelt kérdés
Álmomba vámpír voltam és eltaszítottam magamtól egy lányt mert nem akartam neki ártani. Féltem ha vele vagyok nem tudok megálljt parancsolni magamnak... utána nagyon szenvedtem és egy sötét szobába gubbasztottam magányomban évekig.
(14 lány)
2013. jún. 9. 06:58
1/4 anonim válasza:
Túl sok Alkonyatot néztél. Ideje valami értelmesebb filmet elővenni.
2/4 A kérdező kommentje:
ok ajánlj vmit!
2013. jún. 9. 09:13
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem: Ha ismered azt a lányt, akkor félted, és félsz attól is hogy ártasz neki, és ez nagyon fáj neked. Az álmoskönyv szerint ha vámpírról álmodsz, akkor: az a valaki rossz irányba próbál befolyásolni. Egyépként nekem is voltak ilyen álmaim. Most ami nagyon tetszik sokaknak a Vampire Knight című anime. Ajánlom figyelmedbe! :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi ha "kibírom" hogy ne aludjak el megnézem...
2013. jún. 11. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!