Meg akartam valakit védeni álmomba, vajon mit jelenthet?
Ismered-e akir meg akartál védeni - vagy elvont személy.
(a megvédés-e a lényeg vagy a személy)
Mi volt a megvédés módja ?
Mitől ?
Kit ?
Ha ezeket végiggondolod - talán rávezet a jelentésre.
Valószínűleg a szerelmed (egyelőre) egyoldalú, vagy meg nem vallott. Ahogy előttem mondták bizonyítani akar(hatsz) utat keresni hozzá. A megmentés klasszikus - romantikus út.
Úgy érzem tanácstalan lehetsz kissé, miképp nyerd meg magadnak.
Kicsit az első nagy szerelem szárnypróbágatásának is tűnik ez.
Testreszabott receptem nincs, csak egy tanács: ne bonyolítsd túl a dolgokat - egyszerűbben működnek mint az ember gondolná, csak sajnos gyakran nem úgy alakulnak a dolgok ahogy az ember szeretné.
Amíg az ember párját leli több világvégét megélhet, ha az elsőt túlélte akkor a másodiknál sejti, hogy azt is túléli.
Szem előtt ne csak azt tartsd amit te érzel amire te vágysz - hanem nézd kívülről magatokat - téged is őt is, mintha te lennél a természet, ki nem ok nélkül adtad a szerelem csodáját - így talán könnyebben megfejted és könnyebben ráhangolódsz arra akit szeretsz, és az esélyeid is jobbak. Ne ronts ajtóstul a házba, s ha mégis ne csüggedj, ha koppansz - hagyj időt - legtöbbször kicsit később résnyire újra megnyílik az ajtó. Mert fontos esemény az, ha egy lány a maga küldetéskéjéhez szövetségesjelöltet talál - de másképp vizsgál, másképp forgat meg mint te.
Hát ... "sík mezőben hármas út, jobbra-balra szertefut, a középső célba jut. Csongor úrfi sok szerencsét !"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!