Miért nem emlékszek az álmaimra?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje így van, ezelőtt mindig emlékeztem rájuk, hetente 1-2 álmomra, de mostanság ha emlékszek is maximum csak néhány álomképre semmi másra, az is kb. 3-4 hetente. Szóval nagyon ritkán :s Ez miért lehet? általában mélyen alszom, tehát nem amiatt van, hogy "éberalvó" lennék.2013. okt. 23. 22:27
1/3 TheHope válasza:
Azt mondják akkor nem emlékszel az álmaidra,ha annyira fáradt vagy,hogy ez miatt túl mélyen alszol. Álmodni mindig álmodsz,csak nem mindig tudod felidézni miről.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem a fáradságtól lehet szerintem :s, persze van rá példa, hogy már-már ájulási szinten vagyok, de az a vérnyomásom miatt lehet, meg nagyon ritkán
2013. okt. 23. 23:12
3/3 anonim válasza:
Hogy miért nem emlékszel rájuk, azt nem tudom, viszont ha elalvás előtt az az utolsó gondolatod, hogy másnap emlékezni fogsz az álmaidra, és reggel megpróbálod felidézni, akkor jóeséllyel emlékezni fogsz. Az álmok viszont soha nem ugranak be egyből ébredés után, ezért tanácsos reggel még kis ideig az ágyban maradni, amíg emlékezni nem kezdesz. Nekem olyan is van, hogy ha felkelek, akkor csak bevillan néhány álomfoszlány, viszont ha visszafekszem az ágyba, akkor fel tudom eleveníteni az egész álmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!