Ritkán emlékszem álmaimra, de arra nagyon gyakran, hogy eltévedek. Legtöbb esetben egy városban, vagy vmi nagyon nagy épületben, ahol úgy tudom, hogy ismerem a helyet (pedig nem). Mit jelenthet?
eltévedés jelentése:
- Általában: gyerekes félelmek, bizonytalanság. Épületben eltévedni, ha félelmet, riadalmat kelt: határozatlanság; rendezetlen érzelmek; ha kedvedre van az eltévedés, szívesen keresgélsz: jó kapcsolatteremtési készség; tudni vágyás. Természetben eltévedni: ha szorongással jár: fájdalmas, magányosság; ha vidáman érzed magad eltévedt állapotodban: remete-természet; jól megvagy magadban.
Hát ,hogy bonyolítsam a dolgot és egyben pontosítsak:
Olyan helyeken járok, amit (elvileg) nagyon ismerek és mégis össze-vissza mászkálok, nem találom a célt, ez dühít, nagyon zavar, de ugyanakkor élvezem, szinte sajnáltam felébredni:).
Például most úgy hittem a Blahán jártam (pedig nagyon nem az volt)bementem egy nagyon nagy épületbe(talán egy bevásárló központba..?), majd kijöttem és villamossal is össze-vissza tévelyegtem, majd hirtelen oda jutottam ahonnan elindultam. Ez megnyugtatott, vhol tetszett is az utazás, de idegesített és nem értettem, miért nem tudok oda eljutni ahova szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!