Miért álmodok arról, hogy más férfi karjaiban kötök ki miközben egy jó párkapcsolatom van?
Figyelt kérdés
Volt már olyan álmom hogy mással csókolózok,meg idegenhez megyek férjhez.A mult éjjel azt álmodtam,hogy én vagyok elena és szerelmes vagyok damon be,jó néha előfordulnak veszekedések a kapvcsolatunkban és ha feszültség van előfordulnak ilyen álmok.A tegnap esti álmom nagyon szép volt és Damon nagyon gyengéd volt velem,olyan törődős volt és nagyon jól esett.Mult éjjel egy picit összekaptunk a párommal,de végül bocsánatot kért és mosolyogva mentünk el aludni,de ez az álombeli gyengédség esett nekkem a legjobban.Mi a véleményetek?2013. okt. 20. 11:40
1/3 anonim válasza:
Damon...hmmm nekem is volt hasonló álmom :DD
2/3 anonim válasza:
"Miért álmodok arról, hogy más férfi karjaiban kötök ki miközben egy jó párkapcsolatom van?"
Még most...
3/3 A kérdező kommentje:
?
2013. okt. 27. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!