Mit jelenthet ez az álom? A párom terhes volt álmában (férfi)
Sziasztok!
Azt álmodtam az éjjel, hogy a párom, (én vagyok a nő) terhes volt de nem kisbabával, hanem vadászgörényekkel! :D Éreztem ahogy nő a hasa, meg keményedik és végül meg is szülte őket.
Mit jelenthet ez?
Köszi a válaszokat előre is!
Mivel ez a Te álmod, az álmok pedig az életedben jelentkező, tudatos, vagy tudatalatti, meg nem élt élményeket, szorongásokat tudják, szimbolizálni, felerősítve vagy torzatva, azt gondolom, hogy inkább, Te tartasz tudatalatt a terhességtől, és ezt apárodra vetíted ki. Talán nem érzed magad elég felkészültnek, vagy valamilyen, a gyereket terhelő betegségtől rettegsz (okkal vagy alaptalanul). Tarthatsz viszont a párod gyerekváráshoz való hozzállásától is, ha ő nagyon gyerekellenes, nem szavakban, hanem érezve, valójában. Lehet, hogy nem tartot őt érettnek, egészségesnek, felelősnek a gyerekkérdéshez...? Vagy éppen ő akarja borzasztóan a gyereket, de neked ellenérzéseid vannak, és torznak vízionálod a dolgot így álomban...?
Sok lehetőség van, ezekre a válasz a ti életetekben, érzésvilágotokban van. A fontos, hogy semmi értelme most vadul Guglizni a "vadászgörénnyel ámodtam, mit jelent" kérdéseket, mert azok ("Álmoskönyvek" és rokonaik)nagyrészt buta hiedelmeken alapuló sablonokat fognak adni, ha találsz is választ. Amit érdemes megtenni, az csakis az elmerülés a saját érzéseitekben, azok kimondása, megbeszélése, mindig az visz közelebb egy ilyen jelenség megértéséhez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!