Többször álmodom azt, hogy látok egy csecsemőt/kisgyereket és kiderül, hogy az enyém (többi lent)?
Figyelt kérdés
Még érdekes az is, hogy az apjukat is megálmodom (létező személyek) és én mindig az álmomban döbbenek rá, hogy kivel alapítottam családot, hogy van gyerekem, de ez rajtam kívül mindenkinek egyértelmű és világos.
Egyszer azt álmodtam, hogy csókolózok Johnny Depp-pel, aztán oldalra fordulok és ott botladozott egy pici gyerkőc és rá kellett jönnöm, hogy az a gyerek az enyém/miénk. Jó volt, de azért ijesztői is.
2013. szept. 23. 16:37
1/2 A kérdező kommentje:
De általában olyan emberek az apák, akiket kb csak látásból ismerek vagy éppen nem szeretem őket.
2013. szept. 23. 16:38
2/2 anonim válasza:
Hú ennek pedig egyértelmű jelentése van, de sajnos nem nagyon értek hozzá. Jelentheti azt is hogy félsz a felelősségvállalástól, felnövéstől. Az biztos hogy a gyerek egy nagyon egyetemes szimbólum és ne szó szerint értelmezd, egyáltalán nem azt jelenti hogy gyereked lesz vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!