Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelent valamit vagy csak egy...

Jelent valamit vagy csak egy egyszerű álom?

Figyelt kérdés

Elég hosszú álom volt úgy, hogy csak a végét mondom el(a végére emlékszem leginkább).

Egy utcafélén voltam és vettem egy innivalót egy üvegben 50 centért. Beszéltek az emberek olyan furcsán én közbe megittam az innivalóm.

Jött felém egy kékhajú fiú és a szám ekezdett rum ízű lenni (:D) én egyre csak mentem hátrébb és ő tovább jött utánam. Egyszer csak ő megállt és én még mentem tovább. Eltelt olyan 2 perc nem tudom mivel. Akkor előre indultam vissza ahonnan jöttem hátrafelé. Megint megláttam a gyereket és megint elidult felém és mondtam halkan, hogy már nem érzem(magamnak) aztán elmentem melette. Hirtelen mindenki eltűnt én mentem az italosbolt mellett kifelé a helyről aztán egy ház előtt ott volt a kékhajú srác(egyébként kicsit vámpíros fogai voltak) oda jött elém és megkapta a nyakam és megakart harapni(tényleg vámpír) én is addig elkaptam a nyakát és visszaakartam harapni (én nem voltam vámpír nem tudom mi voltam) aztán valamit beszéltünk és elkaptam a pólóján (:D) és hurcoltam elmentünk az italosbolt mellett (nem arra amerre indultam hanem ahonnan jöttem) ott volt a sötétben két állat nem láttam el is feledkeztem az állatokról(mert valahol még az állatokkal volt a gyerek) nekem akartak támadni de rájuk néztem és semmi, azután miutá rájuk néztem jött egy ember, hogy hová megyünk én mondtam is, hogy kelet vagy dél

és mentünk is. Ahol mentünk a kertünk volt(?), és akkor felébredtem amikor átakartunk menni a kerítésen.

Az elejéből még emlékszem valami olyanra, hogy egy kör közepébe voltam egy emberrel (olyan kör mint egy autóverseny pálya de nem volt lebetonozva és a közepén egy épület volt ott voltunk mi) és ő még valami szörnyet előhívott(gondolom ő volt, a kóvetkező eseményekből) kiléptünk abbol az épületből és ott volt egy kocsi azon egy rózsa mintás minta(jó nagy) és kijött belőlevalami (egy szörnyféle) aztán megölte az embert akivel voltam az épületbe a szörny mögött volt egy ember nem tudott semmiről semmit és a szörny mondta, hogy ő lesz az új gazdája. Olyan mint ha én láthatatlan lettem volna aztán valaki a fejembe mondta, hogy egy nagy titkot tudtam meg. Aztán következet a vége...

Egyébként az álmomnak még nem ez volt az eleje max a közepe vagy még az se.

Az az italosbolt sokszor megfordult benne és olyan háromszor vettem inni.

Jelenthet valamit vagy csak egy egyszerű álom?

Amúgy abban a kékhajú srácban valami meg is fogott miután felébredtem.

2013. szept. 23. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak egy egyszerű álom.:)
2013. szept. 23. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Pedig milyen szép álom volt. :-D
2013. szept. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!