Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a roppant...

Mit jelent ez a roppant egyszerű álom?

Figyelt kérdés

Az álombeli a szomszédom 4 hónapos gyereke az ablakukból átmászott az erkélyünkre. Én kimentem, és elkaptam, hogy le ne essen. Erre az anyja azt mondta, hogy én az erkélyemről látom az ő tévéjüket, vagyis ingyen tudom azt nézni, így ők feljogosítva érzik magukat arra, hogy átjöjjenek hozzám vendégségbe.

Meg is jelent a férjével, akin zöld nadrág, zöld kord zakó és barna magasszárú csizma volt. Katzenbauer János néven mutatkozott be, kezet is fogtunk. Azután leült a piros bőr kanapémra, és a lábát is felrakta a csizmája levétele nélkül. Erre én bosszúból kifejtettem a kabátjából a cippzárat.

2013. aug. 24. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kellene jelentsen bármit is??!
2013. aug. 24. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok volt estére a töltött káposzta.
2013. aug. 24. 23:26
 3/5 anonim válasza:
LOL:DDDDDDDDD
2013. aug. 24. 23:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazad van, mit kéne, hogy jelentsen? Vagy miért kéne?

Másképp teszem fel ezt a kérdést. Vajon miért álmodtam ezt?

...

Nem volt töltött káposzta :( (pedig szeretem) :)

Sőt! Mostanában alig eszem vacsorát.

2013. aug. 25. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért álmodtad, mert egy egészséges ember szokott álmodni... Miért olyan nehéz felfogni, hogy semmit nem jelent?
2013. aug. 25. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!