Mit jelenthet ez az álom?
Azzal kezdődik, hogy annak a városnak az állomásán vagyok ahol lakok, de minden más. Az állomáshoz tartozó épületek máshogy voltak,mint eredetileg és 1 vágány helyett is 2 volt. Én 1 ,,gazdag ,nemes" vagy nem is tudom ,hogy milyen nővel voltam együtt és az egyik vasúti melléképületnél ültünk. A vonatunkat vártuk amivel egyébként is szoktam suliba járni és 1x azt veszem észre, hogy a vonatunk elmegy, de felszállni senki nem szállt fel, és mikor a vonat elé néztem láttam, hogy uazon a vágányon jön szembe egy másik személyvonat és én azonnal annak a nőnek szóltam, h futás az épület mögé, ,,ráfeküdtem'' félig,h megvédjem. Ami szembe jött az én vonatommal annak csak az utolsó két vagonja maradt csak éppen a többi teljesen belefúródott az én vonatomba. Ezután odarohantam a vonathoz talán az én vonatomra felszálltam,de ezt csak a vonat menetirányából, állásából gondolom, és ezután a vonat vhogy elindult vagy nem is tudom, de már nem az állomáson voltunk. A vonaton az emberek úgy viselkedtem ,mintha pár perce semmi sem történt volna. Én elmentem a vonat elejére ami teljesen szétroncsolódott, de mielőtt bemehettem volna vki szólt rám, h ne tegyem, így hát ami ott volt ajtó azon kimentem (hozzáteszem a vonat végig ment) és olyan volt, mintha nem is a vonaton lennék, mert olyan volt, mint egy kis udvar ami egy épülettel van körülvéve és fa talán 1 szökőkút és egy kör asztal mellette 2 szék volt. Ott volt egy férfi aki mondta, h a vonaton vagyok, de ezt nem akartam elhinni, így visszamentem azon az ajtón ahol kijöttem és lementem 1 lépcsőn ami a vonat összetör elejéhez vezetett. Ott nagyon sötét volt csak egy kis fény volt ami annyira volt elég, h épp lehetett látni vmit. De én akkor is tovább akartam menni, h túlélőket keresek. És éreztem,h van ott egy nő a roncsok alá szorulva aki próbál kiszabadulni, de ezután már az álmom is véget ért.
Máskor is volt már, h vonatos dolgot álmodtam és akkor is ezen a vasúti vonalon ahol lakom. Nem tudom, h lehet-e köze hozzá, de apa a Máv-nál dolgozik és én is mivel már lehet szeretnék mozdonyvezető lenni.
17/L
Különös álom.
A vonat, szekér, kocsi, hajó, stb, általában valami utazást jelent. Vagy döntést (ebben az esetben szerintem az).
A nemes, gazdag nő a féltett értékeid. Már csak azért is, mert megvédted őt.
Összetört a vonat, ez már egy jel, hogy nem kéne ezt az utat választani. De te ezt választottad.
Amikor felszálltál, valaki mondta, hogy ne menj előre. De te előre mentél.
A kis kert, szökőkút a te belső világod, személyiséged, tehát egy nyugodt ember vagy, lehet, hogy ezért nem kellett volna így döntened (vonat!). Amikor a vonat elejébe mentél, sötét volt, a nő (azaz az értékeid) nagy veszélyben volt.
Én arra következtetek, hogy valami olyan tehetséged/értéked van, ami összeférhetetlen azzal, hogy mozdonyvezető legyél. És nem akarod ezt a nőt elveszteni.
Nem tudom hány éves vagy, de valószínűleg a mozdonyvezetés előtt vagy nem sokkal. Döntsd el: nő vagy vonat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!