Van valami jelentősége annak ha két ember ugyanazt álmodja?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonommal beszélgettünk a napokban és mondta hogy velem álmodott azt hogy valamilyen oknál fogva odaköltözöm hozzájuk.. én is ugyanezt álmodtam.. nem mondtam meg neki de nagyon felkavart a dolog.. szerintetek van valami jelentősége neki vagy ez lehet hogy jel?
Köszönöm a válszokat:)
2013. aug. 22. 15:47
1/3 anonim válasza:
Ha egy jel, akkor van jelentősége is nem? Ez miért két külön opció?
Komolyan mondom, ide egyre logikátlanabb emberek járnak.
2/3 feher.farkas@tihi válasza:
fedezd fel a benne levo jelet pl en es egy baratommal ugyenez volt a helyzet az alom az hogy o is valami lepcsokon ment felfele egy hosszu fekete haju lannyal en is kb ez csak nalam a csaj egyszeribe megjelent szellemkent ugyanazon a lepcson detehat halott volt
3/3 A kérdező kommentje:
jó bocsánat...
és a másik válaszadónak köszönöm:)
2013. aug. 23. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!