Normális ilyent álmodni?
Mikor kezdtem elaludni olyan érzés fogott el mintha valamilyen rohamom lenne hangokat hallottam. Amikor ez a "roham" így elkezdődik és próbálom elnyomni és fölébredni az nagyon nehéz de ha elkezdődik az álom akkor már sokkal könnyebben fölébresztem magam. Mikor elaludtam tudtam hogy álomban vagyok viszont nem tudtam irányítani hogy mi történjen. Olyan értelemben valósszerű volt hogy minden fizikai kontaktust éreztem fájdalmat(lehet meg is haltam többször vagy nagyon megsebesültem) is és akkor ezt így hagytam egy ideig de aztán gondoltam felébredek utána egy fél perc múlva újra lehunytam a szemem és egyből jött egy kis ilyen rohamszerű álomba zuhanás és ugyan olyan volt mint az előző csak mindig gyors történet váltakozással. Így akárhányszor felébredtem és utána visszacsuktam a szemem ez megint ugyan így kezdődött semmi nem változott.
Remélem most már érthetőbb.
Bizonyára nagyon álmosan feküdtél le, emiatt gyorsan mély alvásba kerültél.
Alvásban is különféle szintek vannak és nem minden szinten lehet egyformán jól irányítani az álmokat.Így tehát létrejöhetnek irányíthatatlan tudatos álmok is, amikor tudod azt, hogy álmodsz, de képtelen vagy alakítani az álmodat.Felületesebb alvás esetén, ha a test és szellem nem túl fáradt, akkor a legkönnyebb ráhangolódni arra a keskeny határvonalra, ami éberség és alvás között van és képes vagy kezedbe venni az álom irányítását.
Igen, normális ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!