Giggancs kérdése:
Fekete-fehérben álmodtam. Ez különös, mert színesben szoktam. Egy kapufeljáró alatti cső alakú valamibe dugtak, pici voltam. Mintha valamibe be lettem volna bugyolálva. Onnan láttam mindent. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy fiatal pár rakott oda. Mintha kendő lett volna a nőn, és valami nagyon régi fajta kocsival készültek indulni, mikor felébredtem hatalmas levegőért kapva, mintha valami csövön át visszaszippantódtam volna. Durva volt az a pillanat. Szerintetek?2013. aug. 31. 18:34
1/1 anonim válasza:
Semmit, az álmokban bármi megtörténhet, amit képes vagy elképzelni vagy amire emlékszel, esetleg ezeknek a kombinációja. Az én álmom egyszer egy festményre hasonlított ami mozgot,t havazott és volt egy hosszú sálam amit lobogtatott a szél és egyszerűen, csak sétáltam és minden gyönyörű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!