Mit jelenthet ez? Különös
Figyelt kérdés
Az álmomban az ablakonon kinéztem, és ott volt egy madárfészek, tele tojásokkal, +a madármama is ott volt.
De volt ott egy ékszerteknős is, egy kifejlett példány.
Nem ette a tojásokat, csak ment körbe körbe, balról indult jobbra.
Mit jelenthetett?
2013. aug. 14. 08:28
1/2 anonim válasza:
Én csak akkor tudnám megfejteni, ha rákeresnék szavakra. Próbáld meg ezt te is. :) Madár, tojás, teknős stb.
2/2 anonim válasza:
szerintem a kulcs dolog egyrészt az, hogy te valahol bent vagy, míg ez az egész kint. lehet ez valami határ a két szféra között. a tojások lehetőségek. a madár pedig aki ezeket valóságba segítheti, a teknős pedig aki elfojthatja. olyan ez a kép, mint egy pillanat, ahol még nem dőlt el mi lesz, várakozás valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!