Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a különös álom?

Mit jelenthet ez a különös álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy én voltam Aladdin a rajzfilmből egy piacon futottam végig mert üldöztek az őrök, de fél órám volt rá, hogy elmeneküljek előlük, és egyszer csak ott termett a városban a saját házunk, és leültem a ház lépcsőjére pihenni, és öngyilkos akartam lenni, de megjelent a Rózsaszín Pitbullnak az énekese, és mondta nekem, hogy siess, mert lejár a kampeced. Mit jelenthet ez az álom?

2013. márc. 23. 16:01
 1/4 anonim válasza:
nem minden álomnak van jelentése! sőt! az álom lehet egy megérzés mint amikor megálmodtam a hóvihart, de azt is álmodtam h. domboldalban jackizek Adam Lambert-tel nyilván az utóbbi nem jelent semmit :D szépen is néznék ki!
2013. márc. 24. 08:31
 2/4 anonim válasza:
Túl sok mesét nézel...
2013. márc. 24. 12:26
 3/4 anonim válasza:
Neked kell tudni. De ha engem kérdezel akkor szerintem meg kellett volna (vagy meg kell az életben)tenned valamit. Ha valami régóta foglalkoztat vagy ilyesmi akkor nézz utána. Esetleg (ez csak egy feltevés) alapíts punk zenekart :D Sok szerencsét. (Nem akarom az egészet elrontani de tényleg előfordul hogy egy álomnak nincs jelentése. De ha úgy gondolod akkor ezt a mondatot ne vedd figyelembe.) Írj légyszi ha megtudsz valamit.
2013. márc. 24. 19:39
 4/4 anonim válasza:
Előző vagyok. És esetleg ezzel siethetnél, mert lehet hogy történni fog valami. Szóval figyelj a furcsa jelekre, és ne legyen olyan hogy: áhh attól hogy ez jutott eszembe nem biztos hogy ez az oka. Szóval minden kis jelre figyelj és értelmezd ahogy gondolod, DE VEDD FIGYELEMBE AZT IS AMI ELŐSZÖR ESZEDBE JUT!
2013. márc. 24. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!