Mit jelenthet ez a jelkép?
Nem olyan régóta de mostanában már minden nap ezt álmodom.
Először fekete a kép de aztán megjelenik egy kígyó ami a farkába harapva forog...
Tudom a farkába harapó kígyó az örökkévalóságot jelképezi, de vajon ez most mit jelent?
A minap pedig egy gyűrűt találtam a hóban és pont olyan kígyó volt rajta!!!!!
Nagyon félek nem tudom miért de megmondaná valaki mi ez??
Igen, de ez a kígyó a farkába harap és most néztem hogy az az örökkévalóság...
De lehet igazad van!
Társítsuk egy kicsit a jelképeket!
Az, ha a farkába harap, az jelenthet egy esetleg meg nem tört körforgást, tehát lehet egy beteljesületlen öngerjesztő vágyad jelképe, lehet a tudásod stagnálása vagy más hasonló, de ha a kört veszed, mint formát, az védelmet jelent, teljességet, tehát lehet akár valami ezzel kapcsolatos is, pl. a vágyaid "teljességét" azáltal, hogy a kígyó amint a saját farkába harap beteljesíti a célját, "örökkévalóvá", tökéletessé, teljessé válik, így beteljesülnek majd a te vágyaid is, esetleg a tudásod teljesedik ki valamilyen téren, netalántán védelmet nyersz ezek valamelyike által.
Az, ha körbe forog álmodban a saját farkába harapva jelentheti továbbá a kiúttalanságot is egy szituációból... Ez így túl sokrétű jelkép, álmodj valami mást és keress egy bonyolultabb gyűrűt a hóban légyszi!
Kígyó?Tudás,gonoszság,szexualitás?
Ki tudja a te esetedben,mit jelent.
De fekete a kép és aztán kígyó és még a saját farkába is harap,én megijednék,valamiből nem tudsz kimászni,valami helyzetből talán és ez figyelmeztetés.
Igazi szakértők vagytok a témában...
Köszönöm hogy segítettetek de annyira félek! :(
Remélem nem valami nagyon komoly de azért utána járok a dolognak...
A saját farkába harapó kígyó a sátán örökuralmát jelenti a világ fölött!
EZ durva már bocsi hogy ilyen negatív vagyok de semmi jóra ne számíts!
SOK sikert!
(Szükséged lessz rá!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!