Van olyan medál, jelkép, ami a Halál Elemi erejét szimbolizálja?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 14:37
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, egyre gondolunk-e, de nekem a homokóra ilyen.
2/3 anonim válasza:
A halál nem elemi erő. A lebomlás, a szervezett dolgok egyszerűbb dolgokra való szétesése elem, mégpedig a tűz elem jelentésköre. Illetve a másik ami képbe jöhet az a folyamatos változás. A halál szubjektív, így nem lehet átfogó elemi erő. Egyébként pedig bármilyen elem szimbólumának hordásával az adott elem többletként jelentkezik. Ha volna halál elem, és te hordanád a szimbólumát, akkor elsorvadnál záros határidőn belül. A halált magát viszont szimbolizálja a koponya, az akasztófa, koporsó, feszület(ez a feltámadást is szimbolizálja). A tiszafa is a halál szimbóluma, de nem elemi erőként hanem mint egy elkerülhetetlen eseményt.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a D betű az mert csak pusztulást
(veszteséget) hoz,soha ne hord a nyakadban medálként akkor se ha azzal kezdődik a keresztneved,13 éve foglalkozok számmisztika-numerológiával,dead,demolition,demotivation,destruction stb., nem véletlenűl írják D betűvel ezeket a szavakat meg a többit,tudom viccesnek hangzik amit leírtam de cáfolj meg ha mered,hordj egy napig egy D betűt ábrázoló medált a nyakadban,és jelezz vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!