Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ennek a jelképnek mi a neve...

Ennek a jelképnek mi a neve hivatalosan?

Figyelt kérdés

Fél órája nem jut eszembe a neve és nem tudok rákeresni sem :)

[link]

2012. márc. 28. 20:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez a szankszrit OM (Aum) szócska, minden fontosabb mantra ezzel a szóval kezdődik.
2012. márc. 28. 20:22
 2/22 anonim ***** válasza:

első vagyok, itt olvashatsz róla:

[link]

2012. márc. 28. 20:24
 3/22 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! :)
2012. márc. 28. 20:28
 4/22 A kérdező kommentje:
Tudtommal a zöld a szeretet, a lila pedig a spiritualitás színe, azon vagyok hogy egy tetoválást hogy hozzak össze fejben, hogy spirituális legyen, szeretettel, boldogsággal, a vonzással kapcsolatban, és az őrangyallal. :)
2012. márc. 28. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok a tetkóhoz! Az OM-ot tetoválásban láttad már? Nem nagyon ismerik, de a kínai és a japán betűket se! :D
2012. márc. 28. 20:41
 6/22 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem láttam. Azt viszont kizártnak tartom hogy valaha kínai/japán írásjeleket tegyek magamra mint pl. "Szeretet" aztán lehet azt jelenti a jel hogy, édessavanyúcsirke... :D
2012. márc. 28. 21:08
 7/22 anonim ***** válasza:

Ja-ja! Az idegen kultúrákkal és a szimbólumaikkal vigyázni kell! Tudok olyanról, aki valami kínai konzerv feliratának egy részét varratta magára! Bár kicsi az esélye annak, hogy a kínaiak körberöhögik, de sose lehet tudni...:D

Ami a színeket illeti, engem lenyűgöznek a sáfrány árnyalatai (a buddhista szerzetesek ruhái például).

2012. márc. 28. 21:27
 8/22 A kérdező kommentje:

Remélem egyszer lesz alkalmam megnézni egy igazi zen kertet, bár ahhoz a valláshoz sem tartozom :) Hiszek abban hogy minden energiából áll és amit az ember akar bele tudja élni magát pl abba hogy boldog lesz gazdag egészséges akkor az is lesz :-) nálam már működik :)

18/l

2012. márc. 28. 22:14
 9/22 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz?

http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

A vonzás törvényének nevezik, alapvetően én is hiszek benne, de nekem csak apróbb sikereim voltak. Több spirituális magyarázat, illetve elmélet van arra, hogy miért működik, de nem muszáj érteni, állítólag elég ha hiszel benne, és főként, ha helyes a módszered. Örülök, hogy Neked bevált... :D

2012. márc. 28. 22:45
 10/22 A kérdező kommentje:
A világ összes embere élhetne jólétben. Csak az emberektől mit hallasz? "Én szegény vagyok ezt nem engedhetem meg magamnak, nekem nincs pénzem és nem is lesz mert itt élek, beteg vagyok és ez családi vonás stb. ", a negatív gondolatok uralkodnak ezek az emberek felett és továbbra is vonzák be a rosszat. Én mindig "nagyképűen" álltam az élethez, hogy lesz egy nagy házam és mindig fullos autóval fogok járni stb. Szülők mindig oltottak hogy mire verem magam és X év eltelt hogy rájöttek hogy én csinálom jól, és hihetetlen milyen hitem+akaratom van (ezt spirituális emberek is alá támasztották:) Elfogy a pénzem pár napon belül hozzá jutok pár ezer forinthoz, mert úgy kérem az égieket. Eszembe jut egy rég látott személy, másnap találkom vele véletlenül stb. Én jólétben és boldogan fogok élni és igyekszem minél jobban beleásni magam ebbe a témába hogy másokon is tudjak segíteni :)
2012. márc. 29. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!