Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ennek a jelképnek mi a neve...

Ennek a jelképnek mi a neve hivatalosan?

Figyelt kérdés

Fél órája nem jut eszembe a neve és nem tudok rákeresni sem :)

[link]

2012. márc. 28. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Rajtam máris sokat segítettél! Köszönöm! :D
2012. márc. 29. 13:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Örülök neki! :)
2012. márc. 29. 17:10
 13/22 A kérdező kommentje:
A filmet amit linkeltél (A titok) tök jó kiindulási alapnak az élethez. A mesterek is mondták hogy nézzem meg. Sokszor bekapcsolom és erre alszom, hogy égjen bele még jobban a tudatomba :)
2012. márc. 29. 17:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem is segített már ez a film, de azért a módszer elég nehezen alakul ki. Pl. csak pozitív álmaim lehetnek, az, "hogy egészséges vagyok" de az, hogy "nem fáj a fogam", már negatív, mert benne a fájdalom és a félelem a fogfájástól. Én sokszor járok így, ez mindig visszavet. Szoktatnom kell magam ehhez, de nem tudom, mennyi az átállási idő... Te így születtél? :D
2012. márc. 29. 19:57
 15/22 A kérdező kommentje:

Születni úgy születtem, hogy én pénzes nő leszek (nem gazdag) csak én erről nem tudtam hogy mitől fog működni. Eltelt 18 év mire rájöttem hogy a vonzás által lesz ez meg nekem. Viszont volt egy bő fél évem letargikus, depressziós állapotban, abból nagyjából kikecmeregve megismertem olyan embereket akik látók és gyógyítanak, hihetetlen hogy úgy fel lettem öltve energiával, és felnyitották a szemem, hogy ne érdekeljen a múltam, és olyan erőm van hogy amit akarok megkapom az égiektől. Minél nagyobb, minél lehetetlenebb dolgot szeretnék annál inkább megfogom kapni.

És működik, a sors fintora pedig az, hogy egyedül azt nem hiszem el hogy a szerelmet én is megérdemelném... és már 2 éve vágyom a szerelemre mert nem jön. Pár napja kezdtem el hogy minden lefekvéskor beleképzelem magam egy kapcsolatba, és igenis megérdemlem, és kezdek hinni benne... :)

Ne feledd, bármit kérsz, a legapróbb részletekig képzeld el pl. a házad, a szerelmed, az autód, az egész ÉLETED és éld bele magad képzeletbe, szánj rá rengeteg időt.

KÉRD, HIGGY BENNE, és hangosan mondj annyit, hogy KÖSZÖNÖM! :)

2012. márc. 29. 20:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Ismét segítettél!

Lehet, hogy nekem az a bajom, hogy mindig sokat filóztam azon, hogy "kitől kérjem", "kitől kapom" és "kinek köszönjem meg"? (Próbálom meghámozni a módszert a vallási és egyéb burkoktól, de elég nehéz. Túl sok a berögződés.)

Mit tanácsolsz egy kezdő gyakorlónak, mivel kezdjem?

(A szerelem tényleg nehéz diónak tűnik, konkrét személyre talán nem is vonatkozhat, csak az érzelemre.)

Azt írod, sok időt szánsz rá. De mégis, melyik napszakban érdemes? Melyik a legjobb időpont? :D

2012. márc. 29. 21:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Az Univerzumtól kéred amit Isten irányít. (Semmi vallásban nem hiszek, de isten létezik.) Tudtommal kérni, és beleképzelni magad valamibe azon a ponton a leghatékonyabb, amikor aludni készülsz, éber vagy de már majdnem alszol, mert kigondolod, elalszol és azzal lezárod a dolgot, nem kezdesz hitetlenkedni mert elaludtál :) Ezt a pontot nehéz eltalálni. Nekem ilyenkor van időm "álmodozni", délután meg szoktam meditációt hallgatni youtube.n: Balogh Béla meditáció, 30perc kb. :) Nagyon örülök hogy érdekel téged a "mondanivalóm" :)
2012. márc. 29. 21:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon érdekel! És nagyra értékelem, hogy segítesz! (Alapvetően én is segíteni járok ide, főleg az eü-i kategóriába, de néha benézek az ezotéria rovatba is. Rémes, hogy miket írnak erről!):D

Balogh Bélától olvastam pár éve a Végső valóság c. könyvét, megkeresem a meditációt is.

Jó éjt és szép álmokat! (Ez utóbbit most nem hagyományos értelemben gondoltam!):D

2012. márc. 29. 22:23
 19/22 A kérdező kommentje:
Neked is viszont kívánom! És értesíts majd hogy haladsz, és jó e a meditáció? :) Amúgy nemtudom füstölőket szereted e, számomra elengedhetetlen a lelki békémnek. Holnap ha gépnél leszek (most mobilozom) linkelek egy oldalt amit a "mestereim" hoztak létre. Mennyi idős vagy amúgy hogy érdeklődsz ezen dolgok iránt? :)
2012. márc. 29. 23:23
 20/22 A kérdező kommentje:
2012. márc. 30. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!