Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Olyanokat szoktam álmodni,hogy van egy fiú (lehet sztár vagy átlagos) akibe szerelmes vagyok és ő is belém.Néha együtt voltunk,játszottunk,beszélgettünk.. stb. A mostani álmom az volt,hogy az egyik barátnőm szülinapi partit tartott és meghívott engem.Nem számítottam rá,hogy ő is ott lesz és a legjobb barátja.A buli alatt mindig mellettem volt,a buli végén csináltunk egy közös fotót a vendégekkel és a képen látszott,hogy úgy ölelt át mintha együtt lennénk.Volt már olyan "tudom,ez nem álom volt",hogy a számítógép előtt voltam és egyszer csak a szekrény falán láttam a szemeit,ma meg reggel szeretettem volna visszaaludni,becsuktam a szemem és hirtelen az ő arcát láttam ahogy engem néz,de közben rám mosolyog.
Vajon mi lehet?
2013. aug. 31. 17:25
1/1 anonim válasza:
Ez egy vágyálom. A jelentése csupán annyi, hogy szerelmes vagy belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!